Sulmohet Komuna e Prishtinës, qe me çka!

Para pak minutash objekti i Komunës së Prishtinës asht sulmue me ngjyrë dhe shtalba nga disa persona.

Kjo ngjyrë asht hedh në muret e objektit, teksa vetë kryetari i Komunës së Prishtinës ka dalë për me pa ngjarjen në fjalë.

 

Shperndaje në: