Sulmohet me gurë ndërtesa e Qeverisë

Ndërtesa e Qeverisë së Kosovës ishte pre e sulmeve nga jashtë edhe sot, ku disa persona e kanë sulmue me gurë.

Në të njajtën kohë kur po mbahej mbledhja e Komisionit për Punë të Jashtme në të cilën u ba shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes për Kufinin Shtetnor në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi.

Disa xhama të ndërtesës së Qeverisë janë thy derisa në mbledhje më pas u hodh gaz lotsjellës.

 

qeveriaaaaasulmi