Sydney humb 50 metra të pllazhës luksoze mbas shtrëngatës

 

Shtëpite multimilionëshe në Collaroy Beach rrezikohen m’u shemb

 

Pllazha luksoze e Sydney, Collaroy Beach, humb 50 metra toke nga shtrengata masive qe kaploi bregun lindor Australian.

 

australi

Deri tash 4 persona kane vdeke dhe 3 tjere kane humbe.

Pronat multimilioneshe ne kete pllazhe kane humbe oborret dhe rrezikohen me u shembe, mbasi valet prej 13 metrash rane ne pllazh.