Taylor Swift asht ma e pasuna e vitit!

E para n’listën e ‘Forbes’ me 170 mln dollarë fitim

Duket se ylli i muzikes pop, nuk ka ‘Blank Space’  ne llogarine e saj bankare. Pop diva e muzikes Taylor Swift prin bindshem ne listen prej 100 vendeve te yjeve te revistes ‘Forbes’ me 170 milione dollare fitim. T’ardhunat e Swift, jane merite e turneut te saj botnor ‘1989’ dhe si ftyra per reklamat e brendeve ‘Diet Coke’, ‘Keds’ dhe ‘Apple’.

Ne vendin e dyte jane grupi i djemve ‘One Direction’ me 90 mln dollare, Adele ne vendin e 9’te me 80.5 mln, Madonna ne vendin e 12’te me76.5 mln, Rihanna ne 13’tin me75 mln, Katy Perry ne vendin e 63 me 41 mln dollare,  dhe Kim Kardashian me 40 mln dollare.

Ne vitin e kaluem ne listen e yjeve te ‘Forbes’ qe fituen ma s’shumti ishte Katy Perry me 130 mln dollare fitim per vitin 2015.