Të rejat e fundit nga loja Shqipni-Maqedoni

Ndeshja mes Shqipnisë dhe Maqedonisë asht ndërpre në minutën e 77’të, për shkak të reshjeve të mëdha të shiut. Rezultati aktual i ndeshjes asht i barabartë 1:1.

Informacionet e fundit bajne me dije se ndeshja sonte veshtire asht me u zhvillue.

Maqedonia kerkon qe ndeshja neser te luhet ne oren 12, ndersa Shqipnia kerkon qe te luhet ne oren 16:00.

Arsyeja pse Shqipnia don me luejt ne oren 16 asht se nuk kane te rezervuem hotel per sonte.

Shperndaje në: