Krisma n’SHBA, 7 të vdekun

Jane ndigjue disa krisma pushke në nji shtëpi n’Ohio, tue lanë 7 persona të vdekun.

Zyrtarët policorë besojnë se 7 personat ishin pjesëtarët e te njajtes familje, por ende nuk dihet se a ka të tjerë mbrenda, sepse autorët e vrasjeve besohet se ende gjenden mbrenda shtëpisë, raporton RT.

Njisia Speciale dhe emergjenca janë ende në vendin e ngjarjes.