T’Ejten seanca konstituive, këto janë pikat e rendit të ditës

kuvendiikosoves.jpg

T’Ejten ka m’u mbajt seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës, në të cilin kanë m’u verifikue mandatet e deputetëve të zgjedhun nga zgjedhjet 11 Qershorit.

Seanca siç ka njoftue Kuvendi i Kosovës ka me nisë nga ora 10:00 dhe kanë me qenë në rend dite 3 pika.

Ato janë:

Formimi i Komisionit të përkohshëm për verifikimin e kuorumit dhe të mandateve të deputetëve

Dhania e betimit të deputetëve

Zgjedhja e Kryetarit të Kuvendit dhe e Nënkryetarëve të Kuvendit