Televizioni Rrokum ju sjell LIVE takimin e liderëve ne rezidencen e Ramiz Kelmendit ne Rugove

Mbas pak minutave, Televizioni Rrokum sjell LIVE takimin e lidereve qe mbahet ne rezidencen e deputetit Ramiz Kelmendi ne katundin Kuçishte te Rugoves.

Takimi transmetohet LIVE ne Televizion dhe gjithashtu ne faqen zyrtare te Rrokum.TV ne Facebook.

14163759_832962796834994_670465149_o 14163823_832962770168330_1334254895_o