Televizioni Rrokum vjen me dizajn te ri te portalit

Ne 10 vjetorin e Televizionit Rrokum, publikohet dizajni i ri i portalit rrokum.tv,

si medium qe ndertohet mbi pervojen e Gazetes JAVA dhe Televizionit Rrokum.

Portali vazhdon me pretendimet me qene burim i besueshem dhe kredibel i lajmeve dhe amplifikues i permbajtjeve te Televizionit Rrokum, tue mbete besnik i slloganit te Televizionit – se lajmi asht lajm, vetem kur asht i plote!

Shperndaje në: