Tentoi me votue me mbishkrimin e nji subjekti politik

Organizatat Jo-Qeveritare, IKD, INPO dhe GLPS njoftojnë se në Komunën e Mitrovicës, nji person ka tentue me votue tue pas të veshun nji maicë me mbishkrime të nji subjekti të caktuem politik.

Policia e Kosovës e ka lejue me hyjë për me votue në objektin e shkollës fillore “Anton Zako Çajupi”,  personin i cili kishte të veshun maicë me mbishkrime të nji subjekti të caktuem politik.

Megjithatë, i njajti asht nuk asht lejue me votue nga drejtoresha e shkollës në fjalë.