Tërmet në anën e Dukagjinit

Nji dridhje e tokës asht ndie para pak minutave në Rajonin e Dukagjinit. Në Pejë janë ndi luhatjet e tokës që kanë zgjate shumë pak sekonda.

Nuk dihet ende se ku ka qenë epiqendra dhe sa ka qenë shkalla e tërmetit, por dridhjet janë ndi nga banorët e asaj ane.