Tërmet në Tiranë

Mesditën e sotme në Tiranë, Berat dhe Memaliaj janë ndi lëkundje tërmeti. Lëkundjet u ndine rreth orës 15.02, 106 km në veri të Tiranës.

Në epiqendër, rreth 2 km nën tokë magnituda e tërmetit ka qenë 3.1 ballë. Nga tërmeti nuk janë raportue dëme materiale.