Tërmet tjetër në Itali

Lëkundje të tjera tërmeti janë ndje në Itali, konkretisht në Romë rreth orës 14:00.

Itali asht goditë nga disa tërmete ditën e sotme, tue shkaktue të paktën 40 viktima dhe mbi 150 të plagosun.