Testi bërthamor i Koresë – Trump dhe Kryeministri japonez bisedojnë 20 minuta në telefon

Presidenti i Shteteve të Bashkueme të Amerikës ka zhvillue nji bisedë të gjatë telefonike me Kryeministrin e Japonisë, Shinzo Abe, mbas testit bërthamor të Koresë së Veriut.

Reuters shkruen se biseda telefonike e Trump me Shinzo Abe ka zgjatë 20 minuta.

Lexo edhe:

Konfirmohet: Korea e Veriut kryen testin e gjashtë bërthamor, bomba ishte ma e madhe se në Nagasaki

Shperndaje në: