Thaçi dha dorëheqje nga gjitha postet tjera qeveritare

Tashma ish-kryetari i PDK’s, zavendëskryeministri e ministri i Punëve të Jashtme, i votuem për President të Kosovës nga Kuvendi, ka dhanë dorëheqje nga postet e tij aktuale.

Në 2 dokumentet të sigurueme nga lajmi.net, sqarohen dorëheqjet e tij nga funksionet aktuale në PDK dhe Qeveri të Kosovës.

Dorëheqjet vijnë mbasi që Presidenti i Kosovës nuk ka të drejtë me ushtrue poste tjera publike gjatë kohës sa ka me ushtrue pozitën e Presidentit të Kosovës.

thaci1 thaci