Thaçi dhe Vucic kryejnë takimin e parë joformal këtë mëngjes

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe ai i Serbisë, Aleksandar Vucic, tashma janë takue këtë mëngjes në ndërtesën e Shërbimit të Jashtëm në Bruksel, si pjesë e nji pune joformale gjatë ngranies së mëngjesit, të organizueme nga përfaqësuesja e naltë e BE, Federica Mogherini.