Thaçi e ban me shkelqye Kuçin, çka thotë për ish-këshilltaren e tij!

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, përmes nji postimi në rrjetin social Facebook, ka lavdue punën e ministrit të Drejtësisë, Hajredin Kuçi, dhe ka përshëndet propozimin që atë me zavendësue Dhurata Hoxha.

Ky asht postimi i plotë i Thaçit:

Puna, reformimi i sistemit të drejtësisë dhe funksionimi efektiv janë çelësi i së ardhmes evropiane për Kosovën.

Ministri Kuçi në këto vite ka bërë një punë të shkëlqyer.

Propozimi që znj. Dhurata Hoxha të drejtojë Ministrinë e Drejtësisë, në kuadër të reformatizimit të Qeverisë dhe ndarjes së përgjegjësive institucionale është i drejtë, i qëlluar dhe shpresëdhënës për hapat e mëtejshëm që duhet të ndërmerren.

Reformatizimi i Qeverisë dhe zvogëlimi i ministrive janë tregues të rritjes së efikasitetit në institucionet tona.

 

dhuratahoxhaaaaa

Shperndaje në: