Thaçi i thotë Hahn’it: Vizat meritë e Kosovës!

thacihahn

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi me rastin e takimit me komisionarin BE’s, Johannes Hahn ka thanë se rekomandimi për vizat nuk asht dhuratë, por meritë e institucioneve të Kosovës.

“Kam besim që procesi i vizave të kryhet sa ma shpejtë. Kjo nuk ka qenë dhuratë, por meritë e institucioneve të Kosovës”, asht shpreh Thaçi.

Ai thotë se Kosova ka institucione stabile dhe asht në nji fazë të re të dialogut me Serbinë.

“Kosova ka institucione stabile dhe asht në nji fazë të re të dialogut me Serbinë.

Falenderoj për mesazhet pozitive të komisionerit Hahn për politikën kosovare”, ka thanë Thaçi.