Thaçi: Jemi bashkë me popullin turk

Presidenti i zgjedhun , Hashim Thaçi, ka thanë se qytetarët e Kosovës janë me popullin turk në luftën kundër terrorizmit, kjo mbas sulmit në Stamboll, ku mbetën pesë të vdekun e dheta të lënduem.

 

Postimi i Thaçit n’Facebook:
“Sulmi në Turqi më tmerroi dhe na përkujtoi edhe një herë sa fragjile është paqja dhe sa shumë duhet punuar të luftohet terrorizmi. Jemi bashkë me popullin turk në këto çaste. HTH”.

 
Përveç sulmit të sotëm, në Stamboll kishte sulm vdekjeprumës edhe para disa ditëve, ku me dhetna persona janë vra.