Thaçi ka me lanë boshllek të madh në PDK!

Zyrtarët ma të naltë të PDK’s dhe njohësit e rrethanave politike kanë vlerësu se zgjedhja e Hashim Thaçit president do të lë boshllëk të madh në PDK.

Nënkryetari i kësaj partie, Adem Grabovci, ka deklaru se duhet nji angazhim shumë i madh i të gjitha strukturave të PDK’s që mungesa e liderit të vërehet sa ma pak.

Kurse Shkëlzen Maliqi ka paralajmëru se shkuemja e Thaçit në postin e presidentit ka me dobësue PDK’n.