Thaçi kallxon për detyrën e re të Çollakut, qe cila asht ajo!

Mbas dorëheqejes nga Ministria e Integrimit Europian, Bekim Çollaku ka nisë zyrtarisht punën si Shefi i Stafit të Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi.

Lajmi asht konfirmue edhe nga Thaçi i cili me nji shkrim ka urue Çollakun në detyrën e re.

 

Ky asht postimi i Thaçit n’Facebook:

 

Sot ekipit tim iu bashkua z. Bekim Çollaku në cilësinë e Shefit të Stafit të Presidentit. Në të gjitha funksionet politike dhe institucionale të cilat i kam bartur përgjatë këtyre 16 viteve, z. Çollaku ka qenë një ndër bashkëpunëtorët e mi më të afërt.

Z. Çollaku me vete sjellë një bagazh të madh të punës në shërbim të institucioneve shtetërore.

Në Presidencë ai po vjen pas një pune të shkëlqyeshme si Ministër për Integrim Evropian, duke përmbushur me sukses misionin tonë të përbashkët për vendosje të marrëdhënieve kontraktuale me Bashkimin Evropian përmes nënshkrimit të MSA-së dhe përmbushjen e kritereve për procesin e liberalizimit të vizave.

Mirësevjen Bekim! HTH

Shperndaje në: