Thaçi: Krejt partitë e lutën Listën Serbe (video)

Hashim Thaçi

Presidenti Hashim Thaçi deklaroi se deri në ditën e konsolidimit të Qeverisë, të gjitha partitë kanë vrapue dhe kanë kërkue nga Lista Serbe me qenë pjesë e tyne.

“Deri në ditën e ndërtimit të koalicionit qeveritar, të gjithë e kanë lut Listën Serbe m’u ba pjesë e tyne. Unë jam takue me Listën Serbe dhe më kanë tregue qartë se kanë ofertë prej të gjitha partive politike me qenë pjesë e koalicionit qeverisës. Ishte vendim i tyne se me kë të futen në koalicion. Asht e drejtë legale, asht e drejtë legjitime politike”, tha Thaçi për Rtk.

 

Shperndaje në: