Thaçi n’Panama, me kend takohet atje!

Kreu i shtetit, Hashim Thaçi, që po qëndron në Panama, përmes nji postimi ka tregue për agjendën që do ta ketë në këtë vend.

Postimi i Thaçit:

“Gjatë ditës në Panama do të kem takime me përfaqësues të shteteve të Amerikës Qendrore dhe Amerikës Latine, për të shtyrë përpara agjendën bilaterale dhe atë të njohjes.

Kosova është e bekuar që ka miq në çdo cep të botës. HTH