Thaçi për mbledhjen e dy Qeverive: Bashkëpunimi përshpejton rrugëtimin tonë euroatlantik

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka përshëndetë mbledhjen e sotme mes Qeverisë së Kosovës dhe të Shqipnisë që u mbajtë në Prishtinë

Statusi i Hashim Thaçit në Facebook:

“Nënshkrimi i shtatë marrëveshjeve në sektorë të ndryshëm dhe deklarata e përbashkët janë indikatorë të radhës të forcimit të marrëdhënieve mes Kosovës dhe Shqipërisë”.
“Bashkëpunimi ynë ndikon edhe në përshpejtimin e rrugëtimit tonë euroatlantik përmes jetësimit të reformave të gjithëmbarshme”.

Shperndaje në: