Thaçi: Përfaqësimi i Kosovës në ngjarje të mëdha, forcon subjektivitetin ndërkombëtar të vendit

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, së bashku me dheta liderë botnorë, mori pjesë në ceremoninë historike të inaugurimit të zgjerimit të Kanalit të Panamasë.

Me këtë rast, Thaçi theksoi se përfaqësimi i Kosovës në këtë ngjarje, krahas shteteve tjera të botës, forcon subjektivitetin ndërkombëtar të vendit.

Simbas tij gjatë takimeve me liderë të shumtë ka marrë mbështetje të fuqishme për njohje dhe për integrim të Kosovës në mekanizma të randësishëm ndërkombëtarë.

Shperndaje në: