Therret me thikë, vdes nji person në veri të Mitrovicës. Qe kush asht (foto)

Miloss Shqepanovic, rreth 32 vjeçar, ka humbë jetën mbramë rreth mesnate mbasi ka marrë plagë vdekjeprumëse me thikë.

Ngjarja ka ndodhë në kafeterinë, ‘Dunjo Moja’, në veri të Mitrovicës.

“Mbas nji përleshje mes vete, viktima asht sulmue me thikë nga nji person me ç’rast ashtdërgue në spitalin e veriut të qytetit, por për fat të keq gjatë operacionit dhe mbas disa orësh ka humbë jetën”, raportojnë disa burime.

Shperndaje në: