Thirrje nga myftiu turk: Të thirret ezani në tana xhamitë dhe të dalin qytetarët në rrugë

Lajmi i fundit nga Turqia ka te baje me nji thirrje te kryemyftiut te Turqise, i cili ka ba thirrje qe ne tana xhamite e Turqise me u thirre ezani ne keto momente.

Kjo ne menyre qe qytetaret te dalin ne rruge dhe te protestojne per keto ngjarje qe po ndodhin ne Turqi.

Shperndaje në: