Tito para se me vdekë, qe çka deshti me ba!

Deshmitë tronditëse publikohen për vdekjen e ish Presidentit të Jugosllavisë, Josip Broz Tito.

Ai dy muejt e fundit ka qenë në gjendje të pavetëdijshme (koma), ndërsa para se me hy në këtë gjendje, atij i asht thanë se duhet me ja amputue kamben e majtë.

tito amputimi

Sa e merr vesh këtë lajm tronditës, Tito nga mjekët e tij, ai tentoi me ba vetëvrasje me revolen e tij.

Këtë gja e ka thanë njani nga bashkëpunëtorët e Titos, shkruen Zhurnal.

“Tito shumë seriozisht mendonte me shfrytëzue revolen dhe me atë revole me ba vetëvrasje, në rast se i pritej (amputohej) kamba e majtë”, ka ba të ditun nji bashkëpunëtor i ish Presidentit të ndjerë jugosllav n’emisionin “Në Qendër”.

 

Shperndaje në: