Tre t’arrestuem, iu gjetën armë

Policia e Kosovës sapo ka arrestue tre persona në rrugën “Luan Haradinaj” në Prishtinë mbasi e ndaluen nji veturë Renault Clio dhe brenda saj u gjetë nji armë.

Nga foto e bame në vendin e ngjarjes gjatë arrestimit të tre personave, shihet se në veturat e tyne kishte armë.

 

persona persona1