Trump fiton në 5 shtete, Clinton vetëm në 4 prej tyne

 

Trump e quejtji veten ‘kandidat potencial’ mbas fitores ne Connecticut, Delaware, Maryland, Penssylvania dhe Rhode Island.

Keto rezultate e afrojne me numrin e delegateve qe duhen para konventes kombetare te Partise Republikane ne Korrik.

Ne anen tjeter, Hillary Clinton ne Philadeplphia mbasi kishte sigurue 4 shtete, mbasi rivali i saj Bernie Sanders kishte fitue ne Rhode Island, tha qe kampanja e saj ka caktue synime progresive per permiresimin e jetes ne Amerike.

‘Ne besojme ne miresine e qytetareve tande dhe ne madheshtine e kombit tone’, tha Hillary Clinton.

trumpclinton