Trump: Gjashtë vota elektorale larg fitores!

Donald Trump ka fitue në Pennsilvania dhe i duhen edhe gjashtë vota për me u shpall zyrtarisht president i ri i SHBA’ve.

Rezultati asht 215 vota për Clintonin dhe 264 për Trumpin.