Turqia e Kosova bashkë në luftimin e evazionit fiskal

Turqia ka me vazhdue me mbështetë Kosovën për anëtarsimin në institucionet ndërkombëtare dhe luftimin e evazionit fiskal, tha sot drejtori i përgjithshëm i Doganave turke mbas takimit me homologun e tij kosovar Lulzim Rafuna.

Ndërsa drejtori i doganave të Kosoves Lulzim Rafuna, tregoi se çka u bisedue në takim tu’ përfshi edhe marrëveshjet bilaterale të lidhuna ma heret mes dy Qeverive.

Ndër fushat e tjera që u bisedue ishte edhe trajnimi i stafit, bashkëpunimi në anëtarsim në institucionet ndërkombëtare etj.

Shperndaje në: