UP pa Rektor

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” nuk ka arritë me zgjedh Rektorin, as në votimin e tretë.
8 anëtarët e KD’s i kane nda votat mes Lul Rakës dhe Naser Sahitit, nga 4 për secilin, kështu tue e pamundësue që të zgjedhet i pari i Universitetit ma të madh publik në vend.
Qysh edhe po kuptohet, Univesiteti i Prishtinës duhet me rishpall konkursin e ri për Rektor.

Shperndaje në: