Uragani ‘Irma’, pamje nga hapsina të stuhisë katastrofale (video)

Nji stuhi katastrofale e kategorisë 5, Uragani Irma, ka mbërri në ishujt Leeward në Caraibe.

Qendra Kombëtare e Uraganit në SHBA e ka quejt atë stuhinë ma të fuqishme në Atlantic të regjistruem ndonjiherë.

Uragani Irma pritet që me i goditë sot (6 Shtator) Ishujt e Virgjën dhe Puerto Ricon.

Shperndaje në: