Vazhdon sot seanca konstituive

Kuvendi

Kuvendi i Kosovës, vazhdon sot seancen konstituive te Kuvendit të Kosovës, e cila ka fillue javën e kalueme.

Në këtë seancë asht vetëm nji pikë e rendit të ditës, Zgjedhja e kryetarit dhe nënkryetarëve të Kuvendit.

Seanca ka me nis në orën 10:00.