Veç 2 kandidatë kane aplikue për pozitën e Rektorit në UP

Deri më tani, veç 2 kandidatë kane aplikue për pozitën e Rektorit në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”. E ata që kane aplikue janë Lul Raka dhe Jusuf Musliu.

Konkursi për Rektor mbyllet nesër, n’orën 15:00.

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” e ka shpallë konkursin për Rektor të ri të këtij universiteti, me 15 Fror.

Simbas planit dinamik, Rektori ka me u zgjedh të Premten, me 4 Mars, ndërsa mandate i tij ka me fillue me 15 Mars dhe ka me përfundue me 30 Shtator 2020.