Veseli: Fatosët janë e tashmja dhe e ardhmja e vendit!

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka urue krejt nxanësit me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor.

 

Postimi i Veselit n’Facebook:

 

Sot është dita më e lumtur për mijëra nxënës që për herë të parë do të shkojnë në shkollë. Uroj të gjithë fatosët, nxënësit dhe prindërit në ditën e parë të vitit të ri shkollor në Kosovë.

Paçi shëndet dhe shumë suksese!

Ju jeni e tashmja dhe e ardhmja e Republikës së Kosovës! K.V.