Veseli i godet deputetët. Qe pse!

kadriaaa

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli peseri ka komentue për numrin e vogël të deputeteve në seancat e Kuvendit të Kosovës.

Ai ka shpreh pakënaqësi me mënyrën se si deputetët nuk vijnë në seancë, ose nënshkruhen dhe dalin.

“Si po punojmë dhe i kemi punët. Nji pjesë e madhe nuk po vjen në seancë. Pastaj disa nënshkruhen dhe ikin. Kur bahen lista zgjedhore asnji me zor s’ka ardh, po kanë insistu”, tha ai.