Veseli: I tmerruem për sulmin në Barcelonë

Barcelona ka qenë të Ejten mbrama cak i nji sulmi terrorist.

Kjo ka ngjallë reagime në krejt botën, por edhe në Kosovë.

Kryetari i PDK’s, Kadri Veseli, ka thanë se ndjehet i tmerruem për këtë tragjedi.

“I tmerruar pas sulmit terrorist në Barcelonë”.

“Në mendjen dhe lutjet e mia janë viktimat dhe familjet e tyre”, ka shkrue Veseli në Twitter