Veseli: Kosova krenare perkrah SHBA’ve e kundër terrorizmit

Akademia përkujtimore për nder të viktimave të 11 Shtatorit ka fillue me intonimin e himnit të SHBA’ve dhe atë të Kosovës.

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli ka thanë se para 15 viteve e gjithë bota asht trondit nga sulmet terroriste në SHBA.

“Barbaria kishte sulmue civilizimin. Atë ditë e gjithë bota u trondit, u tronditën zemrat e njerzëve. Ne ndihemi krenar se vendi ynë dhe populli ynë qëndron përkrah SHBA’ve dhe kundër terrorizmit. Na ndihemi krenar se Kosova asht e lidhun me SHBA’në. Partneriteti dhe miqësia me SHBA’t janë dy prej vlerave tona. Na asnjihrë nuk kemi pasë dilema për këtë parnterit. Zanat që vënë dyshim këtë parnteritet janë zana kundër Kosovës”, ka thanë nder te tjera Veseli.

 

5-ekspozita

 

3-ekspozita

 

2-ekspozita

 

1-ekspozita