Veseli- Mustafa kanë me nënshkrue marrëveshje me Ruairi O’Connell, qe për çka!

Kryeministri i Kosovës Isa Mustafa, bashkë me kryekuvendarin Kadri Veseli, kanë me nenshkrue nji Memorandum Bashkëpunimi me Ambasadën e Britanisë së Madhe në Kosovë.

Memorandumi që do të nënshkruhet në mes dy krenave të shtetit dhe ambasadorit Ruairi O’Connell, i dedikohet fuqizimit dhe panvarësimit të bordeve të Agjencive të Pamvaruna.