Veseli: Vetëvendosje po rren se nuk jua hapa telefonin!

kadriveseli

Kryekuvendari Kadri Veseli ka thanë se ai ka qasje 24 orë në telefon dhe në dispozicion të punës së tij ndaj simbas tij asht rren pohimi i Vetëvendosjes se ai nuk jua hapi telefonin kur ata kishin marrë 40 nënshkrime për mbajtjen e  seancës së jashtëzakonshme për vdekjen e Astrit Deharit.

Veseli ka shtue se nuk duhet me u ba teatër politik me tragjedi të tilla.