Veseli vnon gurthemelin e sallës së edukatës fizike në Komoran

Sot në oborrin e shkollës fillore “Xheladin Gashi-Plaku” në Komoran, të komunës së Drenasit, ka me u vnue gurthemeli i ndërtesës së sallës së edukatës fizike “, projekt i përbashkët i Ministrisë së Administratës Publike dhe Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë.

Në këtë ceremoni pritet me marrë pjesë kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës Kadri Veseli, Ministri i Administratës Publike Mahir Yagcilar dhe Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami.

117044-jksubotomq

Shperndaje në: