Veteranët e UÇK’s: A kanë me u vnue kritere shtesë për listat?

Gjatë muejit Shtator ka me u vendosë a ka me u formue Komision i ri për rishqyrtimin e listave të veteranëve të UÇK’s, të ulen përfitimet e atyne që janë pjesë e listave aktuale apo të vendosen kritere shtesë si për shembull: gjendja sociale, mosha, etj.

Nji gja të tillë KosovaPress e ka mësue nga burimet e saja mbrenda ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale.

Megjithate, ministri Arban Abrashi nuk e ka pranue nji gja te tille tue thane se kane me ba “konsultime te mbrendshme”.

Shperndaje në: