Veteranët e UÇK’s sot takohen me kryeministrin Mustafa

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK’s, sot ka me u deklarue sa i përket zhvillimeve të fundit ku ‘sulmohen’ kategoritë e dala nga lufta. Qeveria, së fundi ka marr vendim për ndërpremje të pensioneve për disa kategori, vendim ky që i shtyni nji pjesë të veteranëve të dalin në rrugë për të protestue.

Përfaqësues së OVL së UÇK’s sot takohen me kryeministrin e vendit, Isa Mustafa për me pa se çka po ndodhë me pensionet e familjeve të dëshmorëve dhe frymjen e listave të veteranëve të UÇK’s.

Shperndaje në: