Vetëvendosja e mbulon me pleh KEDS’in

Sot u sulmue objekti i KEDS’it në Prishtinë nga aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje.

Ata thanë se aksioni vjen si kundërpërgjigje për shtrejtimin e energjisë elektrike si dhe marrjen e nji kafshe nga nji familje e varfën për me shlye borxhin që ka pasë ndaj kësaj kompanie.

Nji qytetar që kishte ardhë për me u ankue në KEDS shprehu shqetësimin e tij.

Mirëpo pamvarësisht pretendimeve të VV’s, kompania KEDS e mohoi marrjen e kafshës si kompensim për borxhin e qytetarit.

Shperndaje në: