Video: 5 policë të vramë në Dallas

Simbas raporteve të fundit, pesë policë kanë humbë jetën në Dallas mbasi janë qëllue për vdekje nga nji snajper

Protestat në Dallas u nxitën për shkak të vrasjeve së Philando Castile në Minesota dhe Sterling Alton në Luiziana.

Simbas RT, gjashtë policë të tjerë janë plagosë, dy nga të cilët janë në gjendje kritike.

Kliko këtu për me pa videon