Video ekskluzive: Tmerri që përjetuen banorët në Texas

Ni nji video ekskluzive, ndëgjohen të shtanat dhe britmat e njerëzve që po dilnin nga disa lokale të natës.

Policia u ka ba thirrje të gjithëve të mos dalin në qendër, tue deklarue se ka pasë të shtana në dy vende, por në të njajtën zonë

Ata kanë deklarue se ka edhe të vdekun, ndërsa dëshmitarët e kanë pa nji grue, e cila nuk ka dhanë sheja jete.

Shperndaje në: