Video: Momenti kur u vendos kryqi në kishën ortodokse në oborrin e UP’s

Vendosja e kryqit në Kishën Ortodokse u ba me 27 Kallnor të vitit 1999.

Në video shihen tre burra mbi kishë, të cilët e vendosin kryqin dhe mandej i ngrehin tre gishta naltë.

Shperndaje në: