Video: Prekëse, pshton foshnja nga rrënojat dhe shpërthen në lot

Nji pshtues sirian ka nxjerrë dy ditë ma parë nga rrënojat e luftës në Idlib nji foshnje, ndërsa në pamjet që shihen në kerrin e ndihmës së shpejtë shihet se çika dhe pshtuesi janë në lot.

Vullnetari i “Helmetave të kaltra” Abu Kihaf ka nxjerrë çikën e vogël nga rrënojat mbasi që nji ndërtesë asht bombardue.